GoedZingen

Petra Weijers

Werken met amateurzangers vind ik het leukste wat er is, want door goede coaching voor verantwoord stemgebruik, kunnen die immers heel veel bereiken. Dat vergroot hun plezier in de muziek, en dat is mijn doel!

Graag zingen deed ik bij wijze van spreken al in de wieg; goed zingen is mijn vak sinds ik in het jaar 2000 mijn conservatoriumstudie klassieke solozang voltooide.

Ik begon een eigen lespraktijk in Rotterdam en ging daarnaast regelmatig optreden als soliste. In 2011 breidde ik mijn lespraktijk uit naar Delft, waar ik in 2015 ook ben komen wonen.

Individuele zangles

Via goedzingen.nl bied ik klassieke zangles aan voor mensen van alle leeftijden die alleen of met twee personen les willen nemen. Ieders stem, mogelijkheden en muzieksmaak zijn uniek, dus uiteraard is je zangles dat ook, helemaal op maat voor jou.

Koorzang

Naast het geven van individuele zangles, heb ik in de loop der jaren allerlei koor-en stemvormingsprojecten ontwikkeld en uitgevoerd. Zo organiseer en leid ik sinds 2005 jaarlijks een zangvakantie in Oostenrijk. De inloop-koorformule is inmiddels een begrip op landgoed Op Hodenpijl te Schipluiden. In Delft dirigeer ik ’t Baghijnekoor van de Oud-Katholieke kerk en organiseer ik diverse koorprojecten. Tot eind 2015 heb ik in Rotterdam kamerkoor Collegium Caccini gedirigeerd. Voor kinderen en volwassenen die in groepslessen alle aspecten van het ‘koorzangerschap’ onder de knie willen krijgen, ben ik Koorschool Delft gestart.

Hartje Delft

Zo heet ik dus individuele zangleerlingen én koorleerlingen graag welkom op het historische Delftse Bagijnhof. Van oudsher heeft muziek op die plek een belangrijke rol gespeeld, en wat mij betreft kan er niet genoeg gezongen worden. Graag en goed!

Petra

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring wordt verwezen naar de website van Koorschool Delft, te vinden onder 'voorwaarden'.